Trenutno pregledavate Zagrebački komičar Goran Vugrinec 6.10. ponovo gostuje u Bjelovarskom kazalištu i to s potpuno novom predstavom “Upute za život”

Zagrebački komičar Goran Vugrinec 6.10. ponovo gostuje u Bjelovarskom kazalištu i to s potpuno novom predstavom “Upute za život”

NASLOV:

STAND-UP COMEDY U BJELOVARU: Čeka vas dva sata smijeha i odlične zabave!

 

PODNASLOV:

Zagrebački komičar Goran Vugrinec 6.10. ponovo gostuje u Bjelovarskom kazalištu i to s potpuno novom predstavom “Upute za život”

 

 

TEKST:

Bjelovarčanke i Bjelovarčani imaju odličan smisao za humor i ne boje ga se pokazati, a upravo to će se dogoditi ove subote (6.10.) u Bjelovarskom kazalištu. Naime, zagrebački komičar Goran Vugrinec ponovo dolazi zabaviti nas svojim najboljim forama u novoj stand-up predstavi „UPUTE ZA ŽIVOT“.

 

–       Nakon gostovanja u ožujku s prvim one man showom, rekao sam si da se moram vratiti. Atmosfera je bila tak dobra da jednostavno želim ponovo osjetiti dobre vibracije ekipe u Bjelovaru. Lako je biti komičar kad imaš takvu publiku za nasmijavati – kazao je Goran te dodao da je ulaznica sve manje i manje.

 

Bjelovarčani će ove subote imati priliku pogledati Goranov treći samostalni one-man show. “Upute za život” obuhvatit će sve anegdote, probleme, pitanja, veselja i nervoze s kojima se susrećemo u svakodnevici – od roditelja, preko školovanja i putovanja, do posla i starenja. Saznat će te zašto ne slati razglednice, može li se trčati sa škarama, kako je Hrvatska kupila lažne MiG-ove i čemu šminkanje prije odlaska na plažu…

 

–       Riječ je o materijalu koji sam pisao i izvodio tijekom prve sezone LAJNAPa, od rujna 2016. do svibnja 2017., te sam ga oblikovao u novu predstavu. I to treću po redu, uz “eGOCentrik” i “Stvarnost 2.0”, a znate kako kažu, “treća sreća najveća” – našalio se Goran te pozvao sve da mu se ove subote pridruže u Bjelovarskom kazalištu.

 

Kako to izgleda uživo, možete pogledati na YouTubeu klikom na link OVDJE.

 

Predstava nije primjerena za mlađe od 16 godina.