Trenutno pregledavate U tijeku su upisi u Plesni studio Bjelovarskog kazališta

U tijeku su upisi u Plesni studio Bjelovarskog kazališta

PLESNI STUDIO Bjelovarskog kazališta

U tijeku su upisi u Plesni studio Bjelovarskog kazališta. U Plesnom studiju održavat će se satovi suvremenog plesa, izvedbene umjetnosti vrlo srodne dramskoj umjetnosti i kazalištu.
Jedna od glavnih karakteristika suvremenog plesa je individualna i kreativna ekspresija tijelom i pokretom. Na satovima će se prolaziti kroz vođene vježbe osvještavanja tijela, raznovrsne vođene i slobodne improvizacije, otkrivati će se, istraživati, kreirati i uvježbavati razne mogućnosti pokreta. Suvremeni ples koristi prirodnu predispoziciju tijela stoga je ova vrsta plesa dostupna svima. Dobrodošli su svi srednjoškolci i srednjoškolke koji žele doživjeti novo plesno iskustvo, reći nešto svojim tijelom ili jednostavno uživati u magiji plesa i pokreta!
Za rad je potrebna udobna odjeća i obuća te plesni osmijeh!

TERMIN: PONEDJELJKOM 19,15 – 21
MJESTO: Bjelovarsko kazalište, Trg Eugena Kvaternika 7a
ČLANARINA: 130kn/mj
DOB: 14+
PRIJAVE: 098 926 4801 (Irma) ili direktno na u Bjelovarskom kazalištu u terminu plesnog studija
VODITELJICA: Irma Unušić

Kratki životopis:

Profesionalno obrazovanje iz polja suvremenog plesa stječe u srednjoj umjetničkoj školi Franjo Lučić u Velikoj Gorici (2010.-2014.). Uz to pohađa radionice, tečajeve i satove suvremenog plesa i srodnih disciplina u Hrvatskoj i inozemstvu. Bavi se edukativnim i izvođačkim radom, a svoj prvi koreografski rad prikazuje na festivalu Platforma.hr (2013.) kao Break a leg reactor unutar projekta TASK. Vodi raznovrsne plesno – kreativne radionice za djecu i odrasle u Zagrebu i izvan Hrvatske (Irska, Portugal, Španjolska, Makedonija). Članica je izvedbenog nukleusa IMRC-a (Integrirani kolektiv za istraživanje pokreta). Sudjeluje u regionalnom projektu Generator koji radi na razvoju plesnog kazališta za djecu i mlade. Uz plesno obrazovanje, diplomirana je prvostupnica predškolskog odgoja te magistra etnologije i kulturne antropologije.

OTVORENI SAT PLESNOG STUDIJA održat će se 20.2.2017. u 19,15h u prostorijama Bjelovarskog kazališta!
SLOBODNO DOĐITE BEZ PRIJAVE!!!