Trenutno pregledavate OLUJA STRASTI

OLUJA STRASTI

Amatersko kazalište Daruvar osnovano je 4.veljače 2013. godine, nastavljajući daruvarski kazališni život u potpuno novom glumačkom sastavu. Voditelj, redatelj i glumac, Denis Brkić, prof., okupio je odrasle polaznike koji su pokazali nesumnjivu kvalitetu i ozbiljnost pri uvježbavanju i odigravanju komedija “Miš u brašnu”, autora Vjekoslava Dominija i “Oluja strasti”, kojom dolazimo i u Bjelovar.

Odaziv i reakcije publike su bili izvanredni, tako da je “Miš u brašnu” bio izvođen dva puta pred prepunom gradskom kino dvoranom, a “Oluju strasti” odgledalo je i oduševljeno podržalo više od 600 ljubitelja kazališta u Daruvaru tijekom dvije predstave, što nas je motiviralo i za treće izvođenje u našem gradu, krajem ožujka.

U Bjelovar dolazimo željni suradnje s Bjelovarskim kazalištem, razmjene iskustava i međusobnog posjećivanja te predstavljanja novih kazališnih predstava neposredno nakon premijera u našem gradu, koji nas potpuno podržava i osigurava optimalne uvjete pri pripremanju i izvedbama novih predstava, koje su isključivo komedije. Brojimo 17 redovnih članova i tehničku ekipu koja ide s nama  na gostovanja, a trenutno smo bili u Pakracu, slijedi Bjelovar i početkom travnja Virovitica.

Bjelovar nas ugošćuje u Domu kulture, 22.3.2014. (subota) u 20h, a ulaznice ćete moći nabaviti na ulazu već od 18 sati. Željni smo podijeliti smijeh i dobro raspoloženje s Vama!