Trenutno pregledavate Danas nam je 20 godina! 

Danas nam je 20 godina! 

Danas, kao i svaki drugi dan, slavimo svojim kazališnim radom: predstavama (“Darko kod zubara” s Anita Malek, lutkarska za vrtić Ciciban), probama (malci s Margareta Fabičevićvić, sredjoškolci s Nikolina Marinicc), uređivanjem kazališta (Mirko postavio štangu za zadnji zastor i disko kuglu na stropu za ludiranja i čarolije), šivanjem klaunovih cipela( Marijana Hanževačkiački), telfonsko preslagivanje teksta za predstavu s Vladan Ivković, preslušavanje songova za nove predstave sa Alenom Bigačem, nažicavanje prijevoza za gostovanja u slijedećem mjesecu, razgovori, dogovori, mailovi i fejsovi, najave predstave za slijedeću nedjelju s Gradskim kazalištem Đurđevac. Eto, sve to i još puno toga dogodilo se u našem jednom danu, sve osim klasičnog slavlja, jer slavlje je, već samo naše postojanje tolike godine.
Ali , zato, za mjesec dana, točnije 27. 12. 2017. održati ćemo
JAVNU TRIBINU,
s temom:
Bjelovarsko kazalište JUČER, DANAS, SUTRA,
bit će i malo slavlja poslje tribine i pjesme i priče i smijeha i evociranja uspomena i sjećanja i svašta nešto……
Hvala svim bivšim, sadašnjim i budućim članovima što Bjelovarsko kazalište činite baš takvim kakvo je. Hvala svima koji su nam na bilo koji način pomogli i pomažu nam na raznolike načine.
Hvala Gradu Bjelovaru što nam daje sigurnost za rad i slobodno djelovanje. Hvala Ministarstvu kulrure i BBŽ, te svim sponzorima i donatorima. Hvala svim roditeljima naših malih glumaca, jer bez njih, igra se ne bi tako razigrala.
Draga naša publiko, hvala vam, što ste uz nas i s nama sve ove godine,